Ve vašem domě ještě není ani jeden ParkBox? Získejte ho jako první se slevou 20%
zobrazit

Možnosti uložení sportovního náčiní

Kam se zimním sportovním náčiním? Sport se stal nedílnou součástí života většiny lidí. V zimě se potom většina lidí věnuje samozřejmě především lyžování. S koncem sezóny a počínajícím jarem však řada lidí postupně zjišťuje, že lyže, snowboard a veškeré další příslušenství v podobě helem a chráničů nemá kde uskladnit. To, co nevadilo v zimě, kdy byly lyže pořád v permanenci se na jaře ukazuje jako velký problém. Majitelé rodinných domů si s ním většinou nějak poradí, obyvatelé bytů to mají ale o poznání složitější. Pomoci mohou garážové boxy.

Uložení sportovního náčiní

Lyže a snowboardy jsou nesmírně užitečné a člověk si s nimi užije mnoho legrace. Současně jsou ale poněkud neskladné. V bytě se pro jejich uložení nalézá místo jen velmi těžko. Pokud by měly být ve skříni, nevejde se do ní už nic jiného. Pár lyží spolehlivě zabere i značnou část bytových komor standardní velikosti. A pokud si myslíte, že problém vyřešíte tím, že je dáte pod skříň nebo pod postel, jako dobrý nápad vám to bude připadat jen do prvního luxování.

Sportovní náčiní – a to zimní obzvlášť – zkrátka vyžaduje velký úložný prostor. Řešením může být sklep nebo transport lyží na chalupu. Je ale známá věc, že ve sklepech bytových domů nejsou uložené věci v příliš velkém bezpečí. A chalupu nemá k dispozici každý.

Další možností je, že k bytu patří samostatná, krytá a uzamykatelná garáž. V takovém případě (je-li dostatečně velká) je problém vyřešen. Co když ale majitel nemá k dispozici garáž, ale jen parkovací místo v garážové budově? Pak je každá rada drahá.

Řešení existuje!

Čím dál populárnější jsou tzv. garážové boxy, někdy též garážové skříňky, garážové krabice nebo jiná obdobná označení.

Vaše osobní parkovací místo bývá dostatečně velké na to, aby bylo možné na něj umístit schránu, do které se vejdou i zmíněné lyže nebo snowboard (anebo sada zimních pneumatik či cokoliv jiného).

Pokud ale do garáže odstěhujete vyřazenou skříň z obývacího pokoje, o své drahé lyže pravděpodobně brzo přijdete, neboť její zabezpečení je nulové. Ani plechové skříňky se zámkem nebudou pro odhodlaného lupiče velkou překážkou. Je třeba prostor s opravdu kvalitním zabezpečením, který je na umístění v jinak přístupných prostorách přímo připraven.

Tyto parkovací krabice jsou navrženy tak, aby nezabíraly místo na vlastní parkování, a současně aby byly natolik odolné proti násilnému vniknutí, že do nich majitel může bez obav ze ztráty vložit cokoliv.

Dobrou garážovou schránku tak definuje jak maximálně funkční design (z hlediska ergonomie a efektivního využití prostoru) a také kvalita zpracování či použitých materiálů.

Další články

Máte zájem o ParkBox?

Záruka až 5 let! Montáž a doprava zdarma, vše skladem!

Objednat
nebo volejte  608 740 270