Ve vašem domě ještě není ani jeden ParkBox? Získejte ho jako první se slevou 20%
zobrazit

Parkbox jako alternativa k pronájmu mini skladu

Alternativa ke skladišti. Co je Parkbox a proč je tak výhodný?
Pokud i vy máte pocit, že se vám plní byt věcmi zcela nekontrolovaně, vězte, že rozhodně nejste sami. Dá se naopak říct, že podobný problém má každý obyvatel bytu, který sdílí se svojí rodinou. Zdá se, že počet věcí, které je třeba někam uklidit a uskladnit, roste doslova geometrickou řadou. Jízdní kola, lyže, snowboardy či nářadí jsou jen malé příklady věcí, které v domácnostech působí problémy s místem nejčastěji. Řešení existuje hned několik. Je samozřejmě jasné, že nadbytečné věci lze odvézt na chalupu nebo k příbuzným, existují ale i jiné možnosti. Můžete si pronajmout skladovací prostory, a alternativou k pronájmu je potom pořízení a instalace parkovacího boxu na vaše parkovací místo.

Proč je místo potřeba?

Každý, kdo má auto (tedy skoro všichni), potřebuje místo pro uskladnění aktuálně nepoužívané sady pneumatik. Sportování je dnes také běžnou součástí života každého, alespoň trochu aktivního, člověka. Jsou ale sporty, které vyžadují pro své provozování poměrně prostorově náročné vybavení. Ať již holdujete cyklistice anebo třeba windsurfingu, brzy zjistíte, že předsíň bytu nebo dokonce roh obývacího pokoje zkrátka nejsou tím pravým prostorem pro odložení vašeho vybavení.

Dříve či později tak přijde okamžik, kdy bude nutné sehnat další místo. Ale kde? Opravdu nezbude člověku nic jiného, než si pronajmout skladovací prostory někde na druhém konci města?

Alternativa ke skladišti?

Kromě toho, že pronajatý skladovací prostor bude pravděpodobně dost daleko od vašeho bydliště, bude taky poměrně hodně stát. Konkrétní cena bude samozřejmě záviset na tom, v jakém městě si budete skladiště pronajímat, v jaké lokalitě, jak bude velké apod. V každém případě ale bude třeba připravit si minimálně několik stovek měsíčně. I u malých skladovacích prostor, resp. spíše skladovací kójí, se ale cena snadno překlopí přes tisíc korun.

Deset, dvanáct tisíc ročně je částka jistě nezanedbatelná. Copak ale existuje nějaké jiné řešení? Ano, je jím garážový box, Parkbox.

Co je Parkbox a proč je tak výhodný?

Parkbox je konstrukce, která dokáže proměnit parkovací stání ve společných garážích na prakticky plnohodnotnou garáž, jen kousek od vašeho bytu.

Ale kromě toho, že díky parkovacímu boxu budete mít místo pro své věci, pomůže vám v porovnání s pronájmem skladovacích prostor ušetřit poměrně zajímavé peníze. Pořizovací náklady na pořízení Parkboxu jsou velmi příjemné a při srovnání s pronájmem vlastního skladu jde opravdu o částku, kterou bude možné považovat za „vrácenou“ již velmi brzy.

Do parkovací skříně se snadno přestěhují zmíněné pneumatiky, kola, lyže a další a další věci. Box nikterak neomezuje majitele sousedních parkovacích stání a není třeba ani provádět jakékoliv stavební úpravy při montáži a je zcela v souladu s platnou legislativou, protipožárními předpisy apod.

Když k tomu připočteme fakt, že Parkbox je uzamykatelný a velmi bezpečný, je možné jej rozložit a přesunout, lze jej také osadit různými doplňky jako jsou držáky, police atd., či naplnění všech potřebných norem a certifikací, je jasné, že se jedná o velmi zajímavou a výhodnou alternativu k pronájmu vlastních skladovacích prostor.

V blízkém i vzdálenějším zahraničí je používání Parkboxu čím dál populárnější a ten se velmi silně hlásí o slovo i u nás.

Další články

Máte zájem o ParkBox?

Záruka až 5 let! Montáž a doprava zdarma, vše skladem!

Objednat
nebo volejte  608 740 270